Cupcakes

Chokolade cupckes med chokolade frosting. Den lækre cremede top består at smeltet god 70 procents chokolade, usaltet smør og flormelis.

Dette er en grundopskrift på cupcake. Du kan vælge at lave som de står her, eller undlade chokolade og kakao, og pynte dem med forskelligt farvet glasur og krymmel. Du også stikke stykker af rabarber, blåbær, hindbær, ribs eller andre bær i de ubagte cupcake, inden du sætter dem i ovnen.

God fornøjelse og bon appetit

Ingredienser (24 stk.)

30 g smør
4 æg
3 dl mælk
270 g sukker
360 g hvedemel
15 g bagepulver
korn af en vaniljestang
100 g mørk chokolade
1 spsk. kakao

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader.

Smelt smør og chokolade i en lille gryde og lad det køles af. Pisk æg, sukker og kornene fra vanillestangen skummende. Bland bagepulver og kakao i melet. Sigt det tørre og hæld mælk og æggeblanding i. Rør forsigtig. Tilsæt den smeltede, afkølede chokolade- og smørblanding.

Fyld dejen i papirformer. Sæt dem på plade og bag i 10-15 min. midt ovnen.

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.