Grapefrugtsauce

Denne grapefrugtsauce er god til fisk og skaldyr. Prøv gerne med andre citrusfrugter.

Ingredienser:

1 rød grapefrugt
10 g. rørsukker
2 dl. hvidvin
2 dl. fiskefond
125 g. smør

Fremgangsmåde:

Grapefrugtens skærres over i to og bages i ovnen ved 200 grader i cirka 5 minutter indtil grapefrugtkødet begynder at svulme op. Kødet skrapes ud med en gaffel og samles i skål sammen med saften.

Hvidvin, fiskefond og rørsukker koges let sammen i nogle minutter. Pisket op med smørret, smages til med salt og peber. Grapefrugtkødet og saften piskes i til sidst.

Kommentar:

Er saucen lidt for bitter,  justeres den med lidt mere rørsukker. Den skal smage godt af peber. Saucen må ikke koge efter at grapefrugten er kommet i.

Share Button
Skriv en kommentar