Ribbenssteg med kaffechutney og bagt græskar

coffeebeans

Chutney er et tilbehør til mad som var især finder i Indien og Pakistan. Chutney består typisk af indkogt frugt eksempelvis mango med sukker og krydderier, samt eddike for at forbedre holdbarheden. Men man kan bruges til meget mere en indisk og pakistansk mad. Server for eksempel en kaffechutney med en ribbenssteg og bagte græskar.

God fornøjelse og bon appetit

Ingredienser til 4 personer

1 kg ribbenssteg
1 spsk. korianderfrø
2 tsk.  salt
600 g hoikaido græskar,
skåret skiver og frøene fjernet
grøn salat
Cremefraiche 18%

Kaffechutney – se opskriften her

Fremgangsmåde

Gnub ribbensstegen godt med salt og knust korianderfrø, og sæt stegen i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 15-20 min., indtil den er gylden. Pas på, at stegen ikke bliver for mørk, skru ovnen ned på 185 grader og steg den i ca. 1 1/2 time mere, indtil den er færdig.

Krydr græskar med salt og peber, og bag den sammen med stegen i ca. 25 min.
Anret skiver af stegen med kaffechutney, græskar og grøn salat og server med cremefraiche.

Share Button
Kommentarer
2 kommentarer to “Ribbenssteg med kaffechutney og bagt græskar”
  1. What’s up, I would like to subscribe for this weblog to take hottest updates, therefore where can i do it please assist.

  2. 4d5star siger:

    Hey I am so delighted I found your web site, I really found you by error,
    while I was browsing on Bing for something else, Regardless I am here now and would just
    like to say kudos for a tremendous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute
    but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I
    will be back to read more, Please do keep up the awesome jo.

Skriv en kommentar