Aioli

Server aiolien til suppe, kartofler, skaldyr, som dip til grøntsager, fiskefrikadeller, stegt kylling eller brug det i en sandwich
Pil og pres hvidløgene. Kom hvidløg, æggeblomme i en skål. Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen til aiolien har en tyk konsistens. Hvis aiolien får en for tyk konsistens kan man røre en smule vand i.
Smag til med salt og hvid peber. Eventuelt lidt citronsaft.


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koekkenvejen.dk/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

Hvidløg
Hvidløg

Ingredienser

4 fed hvidløg
1 æggeblomme
2 ½ dl olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde

Pil og pres hvidløgene. Kom hvidløg, æggeblomme i en skål. Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen til aiolien har en tyk konsistens. Hvis aiolien får en for tyk konsistens kan man røre en smule vand i.

Smag til med salt og hvid peber. Eventuelt lidt citronsaft.

Server aiolien til suppe, kartofler, skaldyr, som dip til grøntsager, fiskefrikadeller, stegt kylling eller brug det i en sandwich

God fornøjelse og bon appetit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.