Italienske biscotti er en lille aflang hård kage med mandler, som italienerne dypper i Vino Santo. Men de smager pragtfuld til en kop espresso, café Latte eller til en god kop te.

Ingredienser:
250 g mel
250 g rørsukker
½ tsk. bagepulver
150 g mandler
2 store æg
½ tsk. anis
revet cirtonskal af en ½ citron
Korn fra ½ stang vanille
Opskrift:
Bland mel, sukker, vanille, citrusskal, anis og bagepulver. Saml det med æggene og ælt mandlerne i.
Tril dejen til pølser og sæt dem på bagepapir. Pensl med sammen piskede æg og bag dem ved 180° i 15-20 minutter.
Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100°, til de er tørre og sprøde. Køl dem af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.
Tip:
Biscotti kan også varieres med chokolade, kaffe, nødder, pistacie nødder og tørrede tranbær.
God fornøjelse og bon appetit