Italienske Biscotti

Italienske biscotti er en lille aflang hård kage med mandler, som italienerne dypper i Vino Santo. Men de smager pragtfuld til en kop espresso, café Latte eller til en god kop te.
Bland mel, sukker, vanille, citrusskal, anis og bagepulver. Saml det med æggene og ælt mandlerne i. Tril dejen til pølser og sæt dem på bagepapir. Pensl med sammen piskede æg og bag dem ved 180° i 15-20 minutter.
Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100°, til de er tørre og sprøde. Køl dem af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koekkenvejen.dk/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83

Italienske biscotti er en lille aflang hård kage med mandler, som italienerne dypper i Vino Santo. Men de smager pragtfuld til en kop espresso, café Latte eller til en god kop te.

Italienske Biscotti med mandler, citronskal og anis
Italienske Biscotti med mandler, citronskal og anis

Ingredienser:

250 g mel
250 g rørsukker
½ tsk. bagepulver
150 g mandler
2 store æg
½ tsk. anis
revet cirtonskal af en ½ citron
Korn fra ½ stang vanille

 

Opskrift:

Bland mel, sukker, vanille, citrusskal, anis og bagepulver. Saml det med æggene og ælt mandlerne i.

Tril dejen til pølser og sæt dem på bagepapir. Pensl med sammen piskede æg og bag dem ved 180° i 15-20 minutter.

Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100°, til de er tørre og sprøde. Køl dem af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.

Tip:

Biscotti kan også varieres med chokolade, kaffe, nødder, pistacie nødder og tørrede tranbær.

God fornøjelse og bon appetit

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.