Ribbenssteg med kaffechutney og bagt græskar

Chutney er et tilbehør til mad som var især finder i Indien og Pakistan. Chutney består typisk af indkogt frugt eksempelvis mango med sukker og krydderier, samt eddike for at forbedre holdbarheden. Men man kan bruges til meget mere en indisk og pakistansk mad. Server for eksempel en kaffechutney med en ribbenssteg og bagte græskar.

God fornøjelse og bon appetit

coffeebeans

Chutney er et tilbehør til mad som var især finder i Indien og Pakistan. Chutney består typisk af indkogt frugt eksempelvis mango med sukker og krydderier, samt eddike for at forbedre holdbarheden. Men man kan bruges til meget mere en indisk og pakistansk mad. Server for eksempel en kaffechutney med en ribbenssteg og bagte græskar.

God fornøjelse og bon appetit

Ingredienser til 4 personer

1 kg ribbenssteg
1 spsk. korianderfrø
2 tsk.  salt
600 g hoikaido græskar,
skåret skiver og frøene fjernet
grøn salat
Cremefraiche 18%

Kaffechutney – se opskriften her

Fremgangsmåde

Gnub ribbensstegen godt med salt og knust korianderfrø, og sæt stegen i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 15-20 min., indtil den er gylden. Pas på, at stegen ikke bliver for mørk, skru ovnen ned på 185 grader og steg den i ca. 1 1/2 time mere, indtil den er færdig.

Krydr græskar med salt og peber, og bag den sammen med stegen i ca. 25 min.
Anret skiver af stegen med kaffechutney, græskar og grøn salat og server med cremefraiche.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.