Grapefrugtsauce

Denne grapefrugtsauce er god til fisk og skaldyr. Grapefrugtens skærres over i to og bages i ovnen ved 200 grader i cirka 5 minutter indtil grapefrugtkødet begynder at svulme op. Kødet skrapes ud med en gaffel og samles i skål sammen med saften.

Hvidvin, fiskefond og rørsukker koges let sammen i nogle minutter. Pisket op med smørret, smages til med salt og peber. Grapefrugtkødet og saften piskes i til sidst.


Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koekkenvejen.dk/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
Rød grapefrugt
Rød grapefrugt

Denne grapefrugtsauce er god til fisk og skaldyr. Prøv gerne med andre citrusfrugter.

Ingredienser:

1 rød grapefrugt
10 g. rørsukker
2 dl. hvidvin
2 dl. fiskefond
125 g. smør

Fremgangsmåde:

Grapefrugtens skærres over i to og bages i ovnen ved 200 grader i cirka 5 minutter indtil grapefrugtkødet begynder at svulme op. Kødet skrapes ud med en gaffel og samles i skål sammen med saften.

Hvidvin, fiskefond og rørsukker koges let sammen i nogle minutter. Pisket op med smørret, smages til med salt og peber. Grapefrugtkødet og saften piskes i til sidst.

Kommentar:

Er saucen lidt for bitter,  justeres den med lidt mere rørsukker. Den skal smage godt af peber. Saucen må ikke koge efter at grapefrugten er kommet i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.