Warning: Use of undefined constant cmp - assumed 'cmp' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koekkenvejen.dk/public_html/wp-content/plugins/automatic-tag-link/automatic-tag-link.php on line 83
Dette er min favorit curd. Den eksotiske smag af passionsfrugt passer perfekt til den cremede, søde tekstur, som curd har.
Jeg bruger denne curd som fyld til mine lakrids/passionsfrugt-macaons, som creme i en sukkerbrødskage eller bare smurt over et stykke ristet rugbrød – Mums!
Desuden er passionsfrugtcurd et godt og mere eksotisk alternativ til lemon curd på scones til Afternoon Tea.
Ingredienser
12 passionsfrugter
125 g. smør
2 æg + 3 æggeblommer
150 g. rørsukker
Fremgangsmåde
Smelt smørret og lad det køle af.
Fjern indmaden af passionsfrugterne og giv det en hurtig tur i blenderen for at løsne kernerne fra frugtkødet.
Si saften fra passionsfrugterne ned i en mellemstor gryde og tilsæt sukker, æg, æggeblommer og det smeltede, afkølede smør.
Pisk det hele op under medium varme til det tykner.
Hæld passionsfrugtcurden på rene, skoldede glas og lad det køle ned i køleskabet.
Passionsfrugtcurden kan holde sig cirka to uger på køl.
God fornøjelse og bon appetit