Om Køkkenvejen

 

Køkkenvejen var en madblog som jeg legede lidt med tilbage i 2009-2014. Jeg brugte bloggen som en legeplads, dels for at lave en masse dejlig mad til venner, kollegaer og familie, og dels fordi jeg gerne ville blive bedre til wordpress og digital formidling.

I dag ligger bloggen stille hen. Ikke fordi interessen for mad ikke længere er der, men fordi min tid i hverdagen ikke er den samme som den var. Men opskrifterne består og jeg bruger dem selv stadigvæk. Og derfor har jeg valgt, at Køkkenvejen blive oppe som en opslagsværk for mig selv og for dem som synes opskrifterne er noget værd.

God fornøjelse og bon appetit!

Køkkenvejen er en genvej til gode opskrifter, anekdoter og tips om mad, drikke, råvarer og madlavning generelt.

Bag køkkenvejen står jeg, Joséphine . Jeg lærte at lave mad hjemme af mine forældre. Ikke så meget ved hjælp af opskrifter, men ved at lære at forstå smagen af en given råvare alene og hvad sker, når man sætter dens smag sammen med en anden smag. Og således lærte jeg på den hårde måde at tunfisk og kagecreme ikke er en god blanding.

Min far Erik er uddannet kok fra Søllerød Kro engang før jeg blev født. Han har gået sin gang på en lang række anerkendte og fancy stjernerestauranter i både Danmark og Frankrig. Og så har han sørget for at give sin datter en god, sund interesse for mad. Min franske mor Carrin blev uddannet fra Suhrs Seminarium og står altid klar med gode køkkenråd over telefonen, når jeg har brug for det. Så madentusiasme kommer ikke fra fremmede.