After Eight cookies

Jeg har altid haft en forkærlighed for kombinationen af mynte og chokolade – og derfor har After Eight altid været en favorit. For et par uger fandt jeg After Eight Sticks på tilbud i min lokale kvicker. Jeg glemte alt om dem, indtil i dag hvor de dukkede op bagerst i køkkenskabet, da jeg var ved ved at bage ingefær/choko-cookies. Og deri fandt jeg inspirationen til at lave disse After Eight cookies.

After Eight cookies

Jeg har altid haft en forkærlighed for kombinationen af mynte og chokolade – og derfor har After Eight altid været en favorit. For et par uger fandt jeg After Eight Sticks på tilbud i min lokale kvicker. Jeg glemte alt om dem, indtil i går, hvor de dukkede op bagerst i køkkenskabet, da jeg var ved ved at bage ingefær/choko-cookies. Og deri fandt jeg inspirationen til at lave disse After Eight cookies.

Jeg måtte lave et par portioner inden jeg fandt den rette kombination af sødme og mint. Men det lykkedes og jeg er svært glad for resultatet.

Så hvis du har en sød After Eight-tand, som mig, er disse cookies et must try.

Ingredienser (ca. 16 stk.)

200 g. brun farin
125 g. smør
1 æg (m)
1 tsk bagepulver
200 g. hvedemel
1 tsk salt
100 g. After Eight Sticks (det vil sige ikke hele pakken, så der er også After Eight til at snacke på!)
Korn af en vaniljestang

Fremgangsmåde

Mums - Lige til at sætte tænderne i
Mums – Lige til at sætte tænderne i

Still After Eight i fryseren. Jeg fandt ud af, at de er nemmere at arbejde med, når de er iskolde.

Tænd ovnen på 200 grader C.

Rør brun farin, vaniljekornene og smør sammen til en ‘lysere’ og luftig massen.

Slå ægget ud, og rør det i. Bland mel, bagepulver, og salt sammen i en skål og rør det i dejen.

Hak After Eight Sticks i cirka en halv centimeter-størrelse og bland dem i dejen.

Klat en spiseskesstørrelse dej ud på bageplade – giv plads mellem klatterne, da dejen flyder ud, og tryk dem lidt flade.

Bag cookies på midterste rille i ovnen i 12-15 minutter. Hold øje med dem.

Lad dem køle af på en rist i 10 minutter, før du sætter tænderne i dem.

God fornøjelse og bon appetit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.